Föreläsning Äta för att träna – träna för att äta. från teori till tallrik!

BTH idrottsakademi har i samverkan med RF SISU Blekinge, bjudit in Emma Martner, Leg Dietist för en föreläsning
Måndag 2:a Oktober kl. 19:00 om kostens betydelse för prestation. Föreläsningen vänder sig både till elitidrottare som vill få full kontroll med rätt bränsle för bästa prestation, och till motionärer som vill få en sund inställning till kostens betydelse för välmåendet.
Att skapa goda matvanor handlar om att göra det enkelt och anpassa utifrån egna mål och behov. Ett kostråd passar inte alla. Och det viktigaste av allt – kostråd gör ingen nytta förrän de landar på tallriken och vi får till det i praktiken.
Föreläsningen belyser: Vad har egentligen maten för betydelse för prestation? För elitidrottaren respektive motionären? Vad är skillnaden på att äta för att träna och äta för att må bra? Hur lyckas vi få till det i vardagen?
Emma Martner är leg dietist med bred erfarenhet av arbete med idrottsnutrition, goda mat-vanor samt förebyggande av, och behandling av, livsstilssjukdomar. På ett pedagogiskt och inspirerande sätt guidar hon bland teoretiska fakta, kostråd och myter.
Föreläsningen i Karlskrona är en hybridföreläsning. Delta digitalt på: https://bth.zoom.us/j/9773326670
Föreläsningen är öppen för alla, välkommen.
Vid frågor, kontakta Martin Söderberg: martin.soderberg@bth.se.för att komma till vår eventsida för anmälan och mer info Äta för att träna- träna för att för att äta! Från teori till tallrik | Facebook

 

19 september 2023

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×