Välkomstbrev Masterprogram i strategisk fysisk planering – HT-24

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Masterprogram i strategisk fysisk planering!

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna och delta vid uppropet. Läs mer om registrering nedan.

Terminen börjar måndagen den 2 september 2024. Uppropet sker kl. 09.00 i sal Strat C444. Om du absolut inte kan närvara vid uppropet måste du på förhand kontakta programansvarig. Under lunchen, klockan 12.00-13.00 hälsar rektor dig välkommen till BTH. Välkomnandet hålls på engelska i Multisalen.

 

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på uppropet (2 september)
Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 15 hp Studietid: 2024 vecka 36 till 2024 vecka 44 Kurskod: FM2550

, 15 hp Studietid: 2024 vecka 45 till 2025 vecka 3 Kurskod: FM2620

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Varmt välkommen till BTH!

Sabrina Fredin

Programansvarig

sabrina.fredin@bth.se

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.