Välkomstbrev Design av digitala upplevelser för lärande – HT-22 distans

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Design av digitala upplevelser för lärande!

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna och delta vid uppropet. Registreringen är öppen 29 juli till 8 augusti 2022. Om du inte registrerar dig kommer du förlora din plats på programmet. Läs mer om registrering nedan.

Uppdaterat 2022-08-18. Terminen börjar måndagen den 22 augusti 2022. Klockan 09.00 hälsar rektor Mats Viberg dig välkommen till BTH vilket kommer sändas via Zoom, du kan se välkomnandet här. Klockan 11.00 hålls ett obligatoriskt upprop med din programansvarig på ett online-möte i Zoom på följande länk för upprop. Om tekniska problem uppstår eller om du absolut inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig och meddela om du vill behålla din plats på programmet.

Varmt välkommen till BTH!

Åsa Bejdevi

Programansvarig

asa.bejdevi@bth.se
Profilbild

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på uppropet (26 augusti)
Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 15,0 hp Studietid: 2022 vecka 34 till 2022 vecka 43 Kurskod: ME1645

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 44 till 2022 vecka 48 Kurskod: ME1634

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 49 till 2023 vecka 2 Kurskod: ME1635

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×