Välkomstbrev Produktutveckling – HT-23 distans

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Produktutveckling!

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna och delta vid uppropet. Registreringen är öppen 28 juli till 9 augusti 2023. Läs mer om registrering nedan.

Terminen börjar måndagen den 21 augusti 2023. Klockan 09.00 hälsar rektor Mats Viberg dig välkommen till BTH vilket kommer sändas live, länk kommer finnas på BTH:s hemsida. Uppropet sker via ett formulär i Canvas, se information nedan. Om du absolut inte kan närvara vid uppropet måste du på förhand kontakta programansvarig.

Första veckan är en introduktionsvecka då programmets kurser startar och varvas med information och aktiviteter. Mer information om introduktionsveckan inklusive schema kommer att publiceras i Studentportalen.

Första veckan är en introduktionsvecka som innebär att ni via vår lärplattform Canvas får information och gör ett digitalt upprop. Den 21 augusti kommer ”Produktutveckling –programplats” finnas tillgänglig via Canvas (mer info om Canvas finns nedan under Lärplattform och utrustning).

”Produktutveckling – programplats” är en samlingsplats för alla er som läser Produktutveckling och mig, Lena Prinselaar, som är er programansvarig. Under denna samlingsplats finns ett informationsmaterial och några mindre uppgifter som ni ska genomföra under introduktionsveckan (vecka 34). Här finns även ett digitalt upprop som är mycket viktigt att ni gör. De som inte gör uppropet under introduktionsveckan kommer plockas bort från programmet.

Jag kommer att vara tillgänglig för er under introduktionsveckan om ni har frågor och givetvis kommer jag vara ett stöd för er under resten av tiden på BTH.

Varmt välkommen till BTH!

Lena Prinselaar

Programansvarig

lena.prinselaar@bth.se

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på uppropet (26 augusti)
Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 7,5 hp Studietid: 2023 vecka 34 till 2023 vecka 43 Kurskod: MT1443

, 7,5 hp Studietid: 2023 vecka 35 till 2023 vecka 43 Kurskod: MT1510

, 7,5 hp Studietid: 2023 vecka 44 till 2024 vecka 2 Kurskod: MT1445

, 7,5 hp Studietid: 2023 vecka 44 till 2024 vecka 2 Kurskod: MT1448

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.