Välkomstbrev Produktutveckling – HT-24 distans

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Produktutveckling!

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna och delta vid uppropet. Läs mer nedan.

Terminen börjar måndagen den 26 augusti 2024. Klockan 09.00 hälsar rektor dig välkommen till BTH vilket kommer sändas via Zoom, länk kommer finnas i ditt schema på Studentportalen. Klockan 10.00 kommer jag, Lena Prinselaar, som är er programansvarig att hålla ett introduktionsmöte via Zoom som det är frivilligt att delta på. Länk till mötet kommer att finnas på programplatsen i vår lärplattform Canvas.

Första veckan (v. 35) är en introduktionsvecka som innebär att ni via Canvas får information och gör ett digitalt upprop. Den 19 augusti kommer ”Produktutveckling –programplats” finnas tillgänglig i Canvas och mer info om Canvas finns nedan under Lärplattform och utrustning.

”Produktutveckling – programplats” är en samlingsplats för alla er som läser Produktutveckling och programansvarig. Under denna samlingsplats finns ett informationsmaterial och några mindre uppgifter som ni ska genomföra under introduktionsveckan.

Jag kommer att vara tillgänglig för er under introduktionsveckan om ni har frågor och givetvis kommer jag vara ett stöd för er under resten av tiden på BTH.

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på det digitala uppropet (26 augusti till 1 september)
Om du av någon anledning inte kan deltamåste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan delta förlorar du din plats på programmet.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 35 till 2024 vecka 44 Kurskod: MT1443

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 36 till 2024 vecka 44 Kurskod: MT1510

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 45 till 2025 vecka 3 Kurskod: MT1445

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 45 till 2025 vecka 3 Kurskod: MT1448

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Varmt välkommen till BTH!

Lena Prinselaar

Programansvarig

lena.prinselaar@bth.se

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.