MBA-programmet

60 HP

Välj studiestart :

Tillfället är preliminärt eftersom det ännu inte är publicerat på antagning.se

Ge din ingenjörskarriär fler vägval och möjligheter med en ökad kompetens inom bland annat strategi och ledarskap. Studierna sker online och på halvfart.

Ge din ingenjörskarriär fler vägval och möjligheter med en ökad kompetens inom bland annat strategi och ledarskap. Studierna sker online och på halvfart.

Ge ingenjörskarriären fler val och möjligheter

Utbildningen riktar sig till yrkesaktiva ingenjörer som vill få nya professionella utmaningar, särskilt när det gäller ledande uppgifter i projekt eller linjeorganisation. Eftersom utbildningen ges på halvfart och du läser på distans kan du kombinera studier med arbete.

Specifika kurser optimerar examen

Sex olika kurser och ett examensarbete utvecklar din förmåga att integrera teknik med ekonomi i en ingenjörsmässig kontext. Utbildningen innehåller kurser inom managementområdet såsom strategi, finansiering, organisation och ledarskap.

Internationell vana och gränslösa nätverk

Eftersom du under utbildningen arbetar med studenter från olika delar av världen utvecklar du dina kunskaper om interkulturella arbetsrelationer, men bygger också ett internationellt nätverk som kan utgöra nya möjligheter och vägar efter utbildningen.

Besök MBA-programmets hemsida

 

Kurser och innehåll

Bredden på MBA-programmet var mycket värdefull för mig. Även om jag redan har jobbat i många år gav det en inblick och djupare kunskap.

Lars, Student vid MBA-programmet

Vill du veta mer om programmet?

Bra att veta

Här finns information om hur du gör din ansökan, svar på de vanligaste frågorna och vilka datum du måste hålla reda på.

 

Frågor?

Kvinna med headset

Studievägledare:

studievagledning@bth.se

0455-38 53 00

Utbildningar inom området

Liknande utbildningar

Studieort

Undervisningsspråk

Nivå

Visa endast

Studietakt